Occasions Alphen aan den Rijn

Goed uitziende occasions Alphen aan den Rijn

Om ervoor te zorgen dat we de kwaliteit van ons autobedrijf hoog te houden hebben we een wisselend aanbod occasions in Alphen aan den Rijn in onze showroom staan. Wanneer je op zoek bent naar occasions in Alphen aan den Rijn, wil je natuurlijk dat de occasion die je koopt er goed uitziet. Wij hebben verschillende goed uitziende occasions in ons assortiment die vrijwel niet van nieuwe auto’s te onderscheiden zijn. We verkopen enkel auto’s waarin we zelf graag zouden willen rijden. Wij als autodeal in Alphen aan den Rijn zijn ontstaan vanuit onze interesse en kunde in auto’s. We zijn opgegroeid met auto’s dus weten dat ‘praktisch’ niet altijd het belangrijkste is wanneer je op zoek gaat naar een andere auto. Als autobedrijf in Alphen aan den Rijn spreken we graag mensen aan die net iets meer willen dan een standaard occasion.

Neem contact op
Neem contact op

Standaard occasion

Een standaard occasion kun je bij meerdere autobedrijven kopen. Wij vinden het belangrijk dat je met je onlangs aangekochte occasion met een brede glimlach op je gezicht ons terrein af rijdt. Een showroom is mooi, maar het is de auto waar je het voor doet en waarom je bij ons langs komt voor het aanschaffen van een goed uitziende occasion. Bij van Ruijven Automotive werken geen gladde verkopers. Kom gerust eens langs en we vertellen je graag wat meer over de auto die je op onze website hebt gezien. Een auto is namelijk vaak onderhevig aan allerlei emoties en dat begrijpen wij. Eerlijkheid duurt het langst. Om deze reden vertellen wij open en eerlijk alle details over de staat van onze auto’s. We helpen mensen om een juiste keuze te maken met betrekking tot de verschillende occasions die in Alphen aan den Rijn in onze showroom hebben staan.

Bekijk de occasions
Bekijk de occasions
Occasions Alphen aan den Rijn

De juiste keuze

Het maken van de keuzen met betrekking tot de occasion die je bij ons koopt is belangrijk. Je wilt immers een aantal jaren kunnen rijden met de door jou gekozen occasion. We gaan graag de interactie met je aan om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk de juiste beslissing maakt. Iedereen is welkom bij ons en iedere keuze die wordt gemaakt, wordt door ons gerespecteerd. Als je er even over na wilt denken, dan kan dat natuurlijk bij ons. Bij onze autodealer in Alphen aan den Rijn laten we onszelf leiden door onze passie en kennis en niet door verkoopaantallen.

Contact opnemen
Contact opnemen

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

loading